lauantai 26. kesäkuuta 2010

Liukuvärjäyksiä



Tänään juhannuskynnet sai lähteä ja tilalle tuli vähän tummempaa lakkausta.
Aluslakkana Kissin Ultra Growth, liukuvärjäys tehty Dependin lakalla, sävy 163, päälle glitterlakkaa. Sitten valkosella Konad laatasta m57 kukat, ja vielä Konad päällyslakka.





Siskolle tein myös kynnet. Aluslakkana Dependin Protective Base Coat, liukuvärjäys Rimmelin Lasting finish lakalla, sävy Hot Shot, glitterlakkaa, Konadilla laatasta m36 perhoset, ja laatasta m29 kukat. Bling blingiä piti vielä saada, joten etusormiin ja nimettömiin laitoin kynsitarroja.

perjantai 25. kesäkuuta 2010

Juhannuskynnet




Vihdoin ja viimein uudet kynnet.
Sain viime viikolla uuden kameran ja eilen vasta tajusin mistä saan lähikuva-toiminnon, hyvä minä.
Kynsiä oon viikon aikana tehnyt muutamia, mutta tässä keskiviikkona tekemäni juhannuskynnet.






Aluslakkana taas käytetty Kissin Ultra Growth (tuntuu muuten, että kynnet todella on kasvanu nopeammin!), sitten koko kynnelle Evelinen Party Colourin 377 glitterlakka, ja puolet kynnestä vinosti lakattu Lumenen Quick&Chicin sävyllä 14, Matkalla jonnekkin. Päälle lisäsin jokaiseen kynteen Seppälästä ostettuja kukkatarroja. Lumenen päällyslakka vielä ja juhannus voi alkaa.



Mun vasemman käden peukun, etusormen ja oikein käden keskisormen kynnet oli ollu jo pitkän aikaa revenneinä ja yritin paikkailla niitä kynsilakalla, mutta leikkasin ne nyt kuitenkin aika lyhyiks, joten nyt on kynsien kasvatus menossa. Kalkkitablettejakin aloin syömään, jos ne vaikka sais nää mun ohuet kynnet edes vähän vahvistumaan.



Löysin mun kynsilakoille hyvän laatikon, kun aiemmin ne vaan lojui pöydällä, eikä siinä mahtunu mitään tekemään. Barbapapa ja mamakin pääsi kuvaan. ;) Kuvat saa isommiksi klikkaamalla niitä.



Hyvää Juhannusta kaikille!

tiistai 15. kesäkuuta 2010

Turkoosia raikkautta



Väsäilin itelleni viikonloppuna tosi yksinkertaiset, mutta ihanan kesäiset kynnet.
Eli ensin käytin aluslakkana Kissin Ultra Growthia. Sitten tein liukuvärjäyksen H&M:n turkoosilla lakalla. Töpötin siis meikkisienestä leikatulla palalla ensin 3/4 kynnestä lakalla, sitten puolet ja lopulta vain kärjen. Turkoosin päälle laitoin Evelinen Party Colourin hopeaa glitteriä ja päällyslakkana käytin Lumenen Quick & Chiciä.
Niin helpot tehdä, ja silti aika kiva lopputulos.



maanantai 14. kesäkuuta 2010

Punainen leopardi



Tässäpä blogin ensimmäiset kynnet.
Kaveri oli eilen kyläilemässä, ja halusin kokeilla tehdä jotain Konadilla koko kynnelle.
Pohjalla Dependin Protective Base Coat, päälle ,myös Dependin, punainen lakka, sävy 36. Konadin levystä m57 leimasin kultaisella lakalla leopardi kuvion. Kaverin kynnet oli melko pitkät, joten kuvio piti leimata kynnelle kahdessa osassa. Sitten Konadin päällyslakka, ja valmista tuli!

Kynsilakat

Ensikisi haluaisin esitellä kynsilakkakokoelmani:



Ei niitä vielä ihan kauheasti ole ja kaikki on aika halpismerkkejä, mutta nekin saa kestämään todella kauan hyvällä alus- ja päällyslakalla.
Lumenen Quick & Chic lakkoja mulla on kaksi. Nää lakat kestää tosi kauan ja hintakaan ei ole paha.
Dependin lakat ovat aivan ihania. Lakka on hyvin peittävää ja hinta tosi alhainen, näitä hamstraan kyllä vielä paljon lisää.
Lumenen Natural Code-sarjan lakkoihin petyin. Varsinkin vaaleanpunainen sävy 10 Feel good oli pettymys, lakkaa sai laittaa 4 kerrosta ennen kuin se oli peittävää ja sitten pullo olikin jo puolessa välissä. Kultaista sävyä 29 Goldy catch en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta odotukset sen suhteen ei ole kauhean korkealla.
Viikonloppuna hankittua Snowcrystalin vaaleansinistä lakkaa ehdin kokeilemaan muutamaan kynteen ja ihan hyvältä lakalta vaikutti.Yksi kerros lakkaa antoi jo peittävän tuloksen.
Evelinen Party Colours lakat on olleet lähinnä käytössa värilakan päällä tuomaan glitteriä, eli peittävää tulosta niillä ei kovin hyvin saa.
Maybellineltä mulla löytyy yksi lakka Foreverstrong sarjaa, josta ainakin ite oon tykännyt tosi paljon. Kestää kynsissä kauan. Colorama lakat ovat taas olleet pettymys. Sävyt on toki kivoja, mutta näissä vähän sama ongelma kuin Natural Codessakin, että lakkaa saa laittaa monta kerrosta ennen kuin saa peittävän lopputuloksen, ja sitten sitä lakkaa onkin kulunut pullosta jo aika reilusti.
Lorealin Resist&Shine lakkaa oon käyttänyt tosi vähän, mutta sekin muistaakseni kuitenkin ihan laadukasta.
IsaDoran lakkoja mulla on valkoinen. Se käy tosi hyvin ranskalaisen manikyyrin tekemiseen.
Seppälästä ostetut Miss Selene lakat on kivoja sävyjä, mutta siihen se jääkin. Lakka lähtee todella äkkiä pois, ja sitä saa laittaa monta kerrosta ennen kuin edes huomaa, että on lakkaa kynsissä. Neonkeltainen sävy oli järkytys ensin. Yhden kerroksen jälkeen kynnet näytti, kuin niissä olisi ollut joku tauti, mutta usealla kerroksella niistä sai kuitenkin ihan ok tuloksen. Kirkas lakka, jossa on sydämiä seassa, oli aivan turha ostos. Sydämiä ei saa tulemaan pullosta lakan mukana, vaan ne jäävät pohjalle. Näyttihän se toki niin syötävän söpöltä siellä kaupassa, että oli pakko ostaa.
Mavalan lakat on ihan mukavia. Pullot aika pieniä ja lakka peittävää.
Rimmelin Lasting Finish lakka oli ihana löytö! Sävy 270 Hot Shot, on upea pinkki, ja yksi kerros antaa todella peittävän lopputuloksen. Mutta parasta, hinta oli vain vajaa 3 euroa.
H&M turkoosi sävy kuuluu lempparilakkoihini. Tällä saa ihanan raikkaat kesäkynnet!



Alus- ja päällyslakkoja löytyy Dependiltä ja Lumenelta. Molemmat ihan peruslakkoja, ei mitenkään erityisiä.
Uusin hankintani on Kissin Ultra Growth, joka lupaa kasvattaa kynsiä nopeammin. Käytän lakkaa aluslakkana, jona se toimii hyvin. Kasvun nopeuttamisesta en oikein vielä tiedä, koska tämä on ollut käytössä vasta pari päivää.
Kssiltä mulla löytyy myös Nail Art, joita en tosin vielä kauheasti ole käytellyt.
Mutta sitten ihana Konad. Se on mahtava keksintö. Konadilla saa upeat ja yksilölliset kynnet, ja vielä todella helposti. Värilakkoja multa löytyy valkoinen, vaaleanpunainen ja kultanen. Laattoja löytyy m36 ja m57, mutta tilauksessa on lisää...niitä odotellessa.

Tervetuloa Passion for Nails-kynsiblogiin!

Olen kynsien laittamisesta täysin hurmaantunut tyttö, ja haluan jakaa ideani teidän kanssanne.
Pidemmittä puheitta tervetuloa ja toivottavasti blogini innoittaa teidät muutkin kynsitaiteen ihmeelliseen maailmaan!